luni, 28 martie 2011

Timpul

     De ce avem impresia ca timpul trece mult prea repede? parca suntem supusi tot mai des unei presiuni...presiunea timpului. Nu ne dam tot timpul seama de acest lucru...poate e mai bine, dar trebuie sa stim bine ce ne dorim in viata ca sa mergem la tinta, sa nu o luam pe oculisuri. Timpul nu iarta; nu intreaba daca e bine acum sau mai tarziu. Noi suntem cei care trebuie sa stim ce si cand avem de facut.
     Avem amintiri? Toti spunem ca avem, dar sunt amintirile pe care am fi vrut noi sa le avem? Nu intotdeauna... De ce oare? Noi suntem cei care lucram cu timpul si, daca stim, obtinem multe de la el. Putem avea parte de o multime de lucruri,dar problema e ca noi nu actionam. Vrem totul pe tava. Trezireaaaa! Daca ne dorim ceva, sa actionam, sa facem tot posibilul pentru a avea acel ceva. Nimic nu e imposibil.
     Timpul e crud. Trece fara mila. Ne lasa impresia ca acum am facut un lucru dar, cand stam mai bine sa ne gandim, ajungem la concluzia ca totul s-a intamplat in  urma cu o saptamana, o luna, un an etc. Sa avem grija ce facem, cum alegem sa ne petrecem viata; sa fim atenti la viteza cu care trece timpul si sa nu lasam sa apara regretele.Daca tinem pasaul cu el totul va fii bine :)
     "Timpul este moneda vieţii tale. Este singura monedă pe care o ai şi numai tu poţi hotărî cum o vei cheltui. Fii atent ca nu cumva să-i laşi pe alţii s-o cheltuie pentru tine."( Carl Sandburg)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu